NLziet

Wil je weten of NLZiet op jouw adres beschikbaar is? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Wat is NLZiet?

Nadat u een account heeft aangemaakt bij NLZIET, kunt u nu gelijk beginnen met tv kijken. Dat kan op die van jou tablet, desktop computer of smartphone, maar met als je wilt een Chromecast of Apple TV is het ook mogelijk op een groot scherm te kijken. ook hebben steeds meer moderne Smart-tv’s een eigen NLZIET app. Op deze manier doet het niet onder voor tv-kijken via een gebruikelijk tv-abonnement. een groot voordeel is dat u NLZIET op 2 devices tegelijkertijd kunt gebruiken. ook is het een beste mogelijkheid voor een ieder die happy zijn met hun losse internetcontract maar wel meer functionaliteit willen hebben op het gebied van televisie.

Kijken in de hele EU met NLZIET

NLZIET is niet alleen in ons land te gebruiken, maar in alle bestemmingen van de Europese Unie. Het enige dat u nodig heeft, naast een contract op NLZIET, is een internetverbinding. Dit kan uw mobiele contract zijn, of de wifi-verbinding in die van jou verblijf in het buitenland.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Welke zenders heeft NLZiet?

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Welke TV-abonnementen zijn er nog meer?

NLZiet bestellen

Wil je NLZiet bestellen? Vul dan nu het onderstaande formulier in.