Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u allerhande in huis abonnementen, waaronder het Youfone internet en tv abonnement. Dit is het goede abonnement als u geen vaste telefonie benodigd omdat u als je wilt al een heel voordelig Youfone sim only contract heeft. U kunt  bij Youfone dan daarnaast kiezen uit een 2 in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone TV

Met Youfone TV krijgt u gewoon een perfect TV abonnement met de meest belangrijke zenders. Maar dat is niet alles, want u ontvangt voor niks FOX Sports een in het basispakket. Is dat niet voldoende? Dan kunt u altijd nog uitbreiden met te veel zenderpakketten. Maar dat is daarnaast nog niet alles, want u kunt gratis 7 dagen terugkijken met Programma Gemist. Bent u maar een nihil beetje te laat voor die van jou favoriete programma of film? Dan is er de een optie te maken Begin Gemist zodat u het programma of de films alsnog subiet vanaf de opstart kunt starten. Zo kunt u welbeschouwd gelijk nog even afmaken waar u mee bezig was en dan fijn TV gaan kijken. Weet u absoluut dat u het niet gaat halen en dat u het in een later stadium wilt terugkijken? Dan kunt u daarnaast gebruik maken van de te kiezen Opnemen. U kunt programma’s opnemen en binnen één maand terugkijken. Wilt u tussendoor even naar het toilet of wordt u gebeld. Met live tv pauzeren mist u geen moment van de TV.

Heeft u naast Netflix nog de behoefte aan meer zenders? Bij Youfone TV kunt u aangeven uit Youfone MIX 5 waarmee u zelf vijf zenders uit het pakket kunt uitkiezen. U kunt deze elke maand wijzigen als u dat wilt. Of u afsluit voor het Youfone PlusPakket. U verdient dan in een keer meer dan 40 dubbel TV zenders.

Bent u niet 24/7 in huis als u TV wilt kijken? Zit u in de trein? Bent u op de camping? Bent u op vakantie? Met de Youfone app kunt u altijd en overal online TV kijken. U kunt dit doen op die van jou smartphone of tablet. Met deze app kijkt u naar meer dan 20 zenders live TV, maar u kunt ook gebruik maken van de extra kansen zoals Programma’s Terugkijken. En et de TV-gids kunt u onmiddellijk zien wat het er allemaal op TV is en kunt u zien wat u zojuist heeft gemist en dat gelijk terugkijken. En heeft u de opstart net aan gemist? ernaast dan is er bij ons Begin Gemist wat voor de mogelijkheid gaat zorgen. De Youfone App is handig als u onderweg TV wilt kijken.

Gaat u aanmelden naar Youfone internet TV? Dan kunt u meestal wel genieten van een leuke internet en tv aanbieding. Ze vinden het prettig om u te mogen verwelkomen als andere klant en hierom kunt u rekenen op een leuke actie. over het algemeen regelmatig krijgt u korting op de maandelijkse aankoopbedrag van die van jou abonnement. hiermee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen als het even meezit. De meest recente Youfone aanbod vindt u 24/7 op de Youfone website.

Voordelen Youfone internet en TV

  • 24/7 de uiterste downloadsnelheid die mogelijk is
  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Scherpe prijs.

Heeft u naast internet en tv eigenlijk ernaast nog graag een vaste telefonie lijn in huis? Dan kunt u aangeven voor Youfone alles in 1 met internet tv en bellen. ernaast de alles in 1 vergelijkingen kunt u op hier vinden, zodat u het voordeligste bellen en internet abonnement vindt voor uw situatie thuis.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.