T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste abonnementen van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ook internet, tv en bellen. U kunt profiteren van een aantal plussen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan ernaast mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u aangeven voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is nagenoeg overal in dit land beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u daarom altijd gelijk onze postcodecheck, dan ziet u vroeg welke functies er op uw locatie zijn. VDSL is efficiënter dan glasvezelinternet, maar ernaast minder betrouwbaar en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit allereerst ligt aan de downloadsnelheid.

Kiest u naast internet, tv of bellen ernaast voor mobiele telefonie van T-Mobile, dan komt u in aanmerking voor allerlei voordelen. Hoe die plussen er exact uitzien, is afhankelijk van het mobiele contract dat u kiest. Heeft u als je wilt een mobiel Unlimited-abonnement, dan kost het snelste vaste internet van T-Mobile nog maar 25,00 euro per maand. Bij elk ander mobiel contract verdient u 2,50 euro korting per maand en tot 2GB te veel data per maand. Bekijk de functionaliteit via onze postcodecheck, zodat u de uiteenlopende abonnementen algemeen kunt vergelijken.

 

T-Mobile alles in 1

Kies je voor een pakket van deze toch zeer bekende telecomaanbieder bepaal jezelf de inhoud van je 3-in-1 pakket. Je bepaald zelf met welke snelheid je op het internet gaat surfen en of je een decoder neemt waarmee je kunt opnemen of pauzeren. Tevens de diverse themapakketten die je bij T-mobile alles in 1 kunt afnemen bepaal je helemaal zelf. De keus die je kunt makken is erg snel en het bedrijf is ook erg flexibel wat dat aan betreft. Je kunt bijna elk pakket zo aanpassen dat het precies bij je past.

T-Mobile premium

De internet pakketten van T-Mobile zijn verdeeld in drie groepen met elk zijn eigen up- en download snelheid. T-Mobile hightech is het snelste abonnement met een up- en download tot 1000 Mbit/s. Met een T-Mobile premium internet abonnement kunnen meerdere malen personen tegelijk films streamen op 4K resolutie, grote bestanden uploaden naar de cloud en vloeiend online gamen. een hoge snelheidsverbinding dus. Voor hightech internet heb je wel een glasvezel verbinding nodig en dit is nog niet in heel ons land beschikbaar. Doe op onze website de postcode check om te bekijken of jij je kunt abonneren op een high-end aansluiting van T-Mobile.

 

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.