Budget

Wil je weten of Budget internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Budget Thuis Alles in 1 biedt u aan om te kunnen genieten van internet tv en bellen met KPN kwaliteit tegen een budgetprijs. Budget Thuis (voorheen NLE alles in 1) maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk en biedt u zeer op tijd internet aan, enkele hd-zenders en de te kiezen van vaste telefonie. En dat alles voor een scherpe prijs. Er zijn ADSL en glasvezel pakketten beschikbaar.

Overweegt u om te kiezen voor een Budget Thuis alles in één abonnement – ook wel een triple play, 3 in 1, all-in one genoemd – dan is het wel van belang om even goed te kijken naar de inhoud van het telecom abonnement voor bij u thuis. U weet een ding natuurlijk zeker als u kiest voor financiële mogelijkheden: hele goede kwaliteit voor een scherpe prijs. U kent Budget Thuis mogelijk al wat langer vanwege het Buget energie product. Hiermee bieden ze al langere tijd scherpe energieproducten waar u als consument van kunt profiteren. En dat willen ze daarnaast doen in de Alles in 1 markt. Vandaar hun scherpe aanbod.

Bij Budget Thuis Alles in 1 verdient u een volledig pakket. Het maakt niet uit of u nu 50 Mb/s als snelheid haalt met een DSL abonnement of 100 Mb/s, u vergoedt ook dezelfde per maand. De prettige snelheid van het internet zorgt ervoor dat u zelden last heeft van traag internet. Maar u kunt ernaast aangeven voor een uitgebreider en sneller pakket. Is er glasvezel leverbaar bij u thuis? Dan kan de snelheid van het internet hoger oplopen en zijn er Budget Thuis glasvezel pakketten beschikbaar.

Budget TV pakket

Heeft u 2 keer of vaker TV’s en wilt u niet overal lange kabels naartoe moeten trekken? Dan kunt u gebruik maken van een draadloze verbindingsset (Devolo). Zo kunt u overal in huis eenvoudig genieten van interactieve televisie.

Dacht u dat we er dan al waren? Mooi niet. Er is extra bij Budget Thuis alles in 1. Zo kunt u genieten van Programma Gemist. U kunt dan uw favoriete programma’s gangbaar terugkijken. U kijkt verschillende programma’s 2 tot 7 dagen terug. En is er een programma dat u echt niet wilt missen en daarnaast niet vroeg terug kunt kijken? Dan kunt u met het Opnemen abonnement tot maar liefst 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren. U kijkt ze dan weer terug op een moment dat het u wel goed uit komt. U kunt tot maar liefst 8 programma’s tegelijkertijd opnemen. En heeft u net aan het begin Gemist van een programma? Niks aan de hand, want u kunt met Begin Gemist eenvoudig halverwege een programma binnenvallen en hem dan op de keper beschouwd vanaf het begin terugkijken. De programma’s die hiervoor in aanmerking komen hebben een speciaal icoon. ideaal handig. En wilt u tussendoor even naar de toilet of even wat drinken pakken? Met Live TV pauzeren hoeft u geen seconde te missen.

Bent u onderweg? Dan kunt met de Budget Thuis app overal tv kijken: op jouw smartphone, tablet en laptop. U kunt de app downloaden en overal gebruiken.

Budget Thuis glasvezel

U kunt ook voor Buget glasvezel Alles in 1 kiezen. U kiest dan voor te veel snel internet via glasvezel. Dit zijn abonnementen met 50 tot 500 Mb/s aan snelheid van het streamen en uploadsnelheid. Als er glasvezel bij u leverbaar is dan is het te adviseren om te kiezen voor een glasvezel contract omdat dit stabieler is en nog verschillende sneller kan zijn. Budget Thuis glasvezel biedt u deze een optie te maken in een all-in one pakket met internet bellen en tv.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.