Glasvezel: Tv Internet En Bellen

Glasvezel: Tv Internet En Bellen

Binnen een alles in 1 pakket is er behoorlijk wat variatie mogelijk, absoluut met het oog op televisie kijken. Kies bijvoorbeeld voor digitale tv of uitzending gemist, om ervoor te zorgen dat je televisieprogramma’s kunt kijken naarmate het je uitkomt. Wil je geen bellen in het pakket, neem dan een contract met internet en tv.

Een alles in een contract met cadeau (zoals een tablet of een kosteloze recorder) is over het algemeen mogelijk. Het gebrek is dat in een storing je mogelijk geen gebruik meer kunt maken van de drie uiteenlopende onderdelen. Vergelijk de kosten van de verschillende pakketten door gebruik te maken van onze postcode checker. Met een check op jouw adres kan je de contracten van alles in een bekijken en vergelijken en niet moeilijk naast elkaar zetten.

Wat zit er in een alles in 1 Glasvezel-pakket?

De inhoud van de alles in een pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene provider mogelijkerwijs wel een groter tv-zender pakket, of een een dubbel zenderpakket. Bij alle internet aanbieders zit in een alles in een pakket standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in een pakketten in een onvoorwaardelijk ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel enkel algemeen internet af te nemen in een alles in 1 pakket, de andere twee abonnement mogelijkheden vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de mogelijkheid uit een aantal gelegenheden en kun je bijvoorbeeld kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen combineren bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment gelegenheden die je graag laat zien of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

|Met internet en bellen bekijken en vergelijken komen er waarschijnlijk wat vragen op je af. Zo wil je niet uitsluitend een hele goede internetverbinding, maar daarnaast een tv-pakket dat aansluit bij je wensen. Hoe pak je internet, bellen en tv bekijken en vergelijken aan?

  1. Check allereerst de beschikbaarheid van internet en bellen op je adres met de postcodecheck
  2. Bepaal welke snelheid van het internet je bestellen wilt voor jouw situatie (met de filter in de vergelijker)
  3. Het best passende internet, bellen en tv-abonnement vind je bovenaan in de resultaten.

Met de filters in het menu kun je je specifieke wensen aangeven. Wil je bepaalde kanalen in je pakket, dan kun je dat hier aanvinken. Ook kun je standaard sommige tv-opties aangeven die je doorslaggevend vindt. We tonen je vervolgens alle internet en tv pakketten die matchen met uw voorkeuren. Het goedkoopste internet en tv abonnement staat nu gelijk bovenaan.

Bij het aanschaffen van een internet en bellen contract zijn de prijs voor een groot deel afhankelijk van je wensen. Hoeveel minuten bel je per maand? Wat is de downloadsnelheid waarmee je graag wilt op het internet te surfen en wil je een abonnement dat per maand opzegbaar is? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen die aangeven welk contract je het voordeligste kan afsluiten. Wil je puur televisie in je pakket zonder bellen, bestel dan internet en tv. Met een alles in 1 krijg je alle diensten in je pakket.

Is Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: