Glasvezel: Internet En Tv

Glasvezel: Internet En Tv

Helaas vergoedt niet bijna iedere provider 100% van Nederland. met behulp van de Onze website postcodecheck vind je uit welke provider aan te sluiten is in jouw buurt.

Aangezien het gebruik van telecomdiensten alleen maar blijft toenemen, is er ook een stijgende lijn te zien in de verkoop van de zogenaamde Alles in 1 abonnementen. Middels een alles in 1 contract neem je in 1 keer internet, televisie en telefonie af. Doordat dit bij één en dezelfde telecomaanbieder gebeurt, brengt dit meestal flinke kortingen met zich mee. Ook kun je meestal profiteren van leuke cadeaus!

Wat is alles in 1 via Glasvezel?

Wil je een alles in één pakket kopen doe je dit onmiddellijk en veilig ons. In het bestelproces kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de gratis overstapservice of dat je gezinsleden je huidige contract wilt opzeggen. Heb je de bestelling van een alles in een abonnement afgerond, heb je vanaf dat moment een wettelijke bedenktijd van 2 weken en het recht het alles in een contract gratis te annuleren. Wanneer je wilt overstappen of in de markt bent naar een nieuw abonnement voor televisie, internet of vaste telefonie bekijk dan eens ons aanbod door de postcodecheck te doen.

|Een groot gewin van internet en TV in een pakket is dat je voordeliger uit bent dan wanneer je twee aparte diensten afneemt. En je mogelijkheden zijn groter. Zo kun je met internet en TV ook profiteren van interactieve TV. Online TV kijken, bijvoorbeeld op je tablet. Maar ook je favoriete programma’s terugkijken wanneer jij dat wil, zenders in HD-kwaliteit en de keuze om programma’s te pauzeren. Bij het vergelijken van internet en TV vind je verschillen tussen downloadsnelheden, het aantal zenders en natuurlijk prijzen. De pakketten zijn afgestemd op de kenmerkende behoeften van zekere gebruikers zodat er altijd wel een pakket tussen zit wat bij je past. Kom erachter welke download snelheid je benodigd voor je behoeften.

Wanneer je kiest voor telefonie en internet is het in het algemeen goed mogelijk om gebruik te maken van een aantal aanvullende mogelijkheden. Denk daarbij onder andere aan het kopen van een maandcontract in plaats van een jaarcontract. Je ontvangt dan iets minder korting op de kosten, maar daar staat wel tegenover dat je de contracten sommige maanden uit kunt proberen en het contract zorgeloos iedere maand kunt opzeggen.

Is Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: