Glasvezel: Alles In Een Tv Internet Telefoon

Glasvezel: Alles In Een Tv Internet Telefoon

Wil je het meest geschikte of het snelste alles in één pakket? bij ons

Wat is alles in 1 via Glasvezel?

Wil je een alles-in-een-pakket afsluiten doe je dit onmiddellijk en veilig ons. In het bestelproces kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de zonder kosten overstapservice of dat je gezin je huidige abonnement wilt opzeggen. Heb je de bestelling van een alles in een contract afgerond, heb je vanaf dat moment een wettelijke bedenktijd van twee weken en het recht het alles in een abonnement gratis te annuleren. Wanneer je wilt afsluiten of op zoek bent naar een nieuw contract voor televisie, internet of vaste telefonie bekijk dan eens ons aanbod door de postcodecheck te doen.

|Een groot gewin van internet en TV in 1 pakket is dat je goedkoper uit bent dan wanneer je twee aparte diensten afneemt. En je mogelijkheden zijn groter. Zo kun je met internet en TV ook profiteren van interactieve TV. Online TV kijken, bijvoorbeeld op je tablet. Maar ook je favoriete programma’s terugkijken op welk moment jij dat wil, zenders in HD-kwaliteit en de beslissing om programma’s te pauzeren. Bij het vergelijken van internet en TV vind je verschillen tussen downloadsnelheden, het aantal zenders en uiteraard prijzen. De pakketten zijn afgestemd op de kenmerkende behoeften van bepaalde gebruikers zodat er altijd wel een pakket tussen zit wat bij je past. Kom erachter welke download snelheid je benodigd voor jouw behoeften.

Als je op onze website hebt ontdekt waar internet en vast bellen het laagst is voor jou, dan kun je vanzelfsprekend nu gelijk aanmelden naar de betreffende provider. De overstap is in een aantal gevallen gangbaar online te regelen, waardoor je op vrij korte als lange termijn al kunt beginnen met besparen door goedkoop te op het internet te surfen en bellen.

Is Glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: