Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Benieuwd welke abonnementen op jouw postcode beschikbaar zijn? Maak gebruik van onze gratis postcodecheck en haal snel internet in huis.

Internetabonnementen vergelijken

Internet vergelijken is niet moeilijk, maar gaat zeer easy en snel. Vergelijken van internetpakketten is belangrijk, omdat je flink kunt uitsparen op de vaste lasten. En wie wil dit nou niet? Je kunt al simpel 200 euro besparen op jaarbasis en dat is allicht mooi meegenomen. Als je vergelijkt via deze site hoef je zelf niet alle websites van providers af te gaan. En dat scheelt heel veel tijd en werk! Zelf internetaanbiedingen vergelijken vergt veel tijd en energie omdat er veel verschil is tussen voorwaarden en kosten. Deze site is een onafhankelijke vergelijker. Dat wil zeggen dat bijna alle providers meegenomen worden in de vergelijker. Het hangt uiteraard wel af van je postcode of het pakket dat op jouw adres beschikbaar is.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere aanbieder van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene provider goedkoper zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Internet vergelijken

Iedereen doet tegenwoordig aan e-mailen, online shoppen en streamen. Men uploadt filmpjes op YouTube en maakt gebruik van Social media.

Al deze activiteiten hebben een stabiele internet verbinding nodig. Internet aanbieders bieden allemaal verscheidene pakketten aan. Wij helpt u graag met het vergelijken van internet.

Telefonie opties

In de regel wordt een internet contract samengevoegd met vaste telefonie. Gebruikt u de telefoonlijn niet, dan betaalt u er zeker ook niet voor. Wilt u liever niet vast bellen, bekijk dan alleen de internet en TV abonnementen.

Wilt u wel bellen en belt u tevens veel? Dan zijn er ook zaken om zogenaamde belbundels aan te schaffen. Voor een vast bedrag maandelijks kunt u dan onbeperkt bellen naar vaste nummers in Holland. Via onze filter zaken kunt u zelf aangeven of u hierin interesse heeft of bijvoorbeeld gebruik wilt maken van een tweede telefoonlijn. Op deze wijze wordt internet vergelijken wel erg makkelijk.

Ben je geïnteresseerd in een programma voor je boekhouding om je administratie op een overzichtelijke manier bij te kunnen houden? Dan is het mogelijkerwijs zo dat je door de bomen het bos niet meer ziet! Er zijn zo veel typen boekhoudprogramma’s te koop dat het zonder twijfel niet simpel is om het goede boekhoudprogramma te vinden voor je onderneming.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetaanbieders bekijken en vergelijken

Heb jij alleen internet nodig? Op deze site kun je snel & easy internet vergelijken. Door middel van een gewone postcodecheck kom je er onverwijld achter welke aanbieders er op je adres beschikbaar zijn. Een vergelijking maak je op internetsnelheid en maandelijkse kosten. Zo kies je binnen 3 minuten het juiste internetpakket dat bij je geval past.

Het is ons doel om voor zowel particulieren als ondernemers de meest goedkope internet mogelijkheden te vinden. Wij voeren onze internet vergelijkingen dan ook breed uit, zodat echt alle mogelijkheden worden vergeleken met elkaar. Door te kiezen voor de laagste tarieven kan er jaarlijks zeker een mooi bedrag worden bespaard. Heb je via ons het meest voordelige internet kunnen vinden bij een provider? Dan kun je uiteraard onverwijld bij deze aanbieder je overstap aanvragen. Verreweg de meeste internetproviders bieden je de optie om de overstap door hen te laten regelen, zodat je zelf welbeschouwd nergens omkijken naar hebt. Zo kun je te allen tijde snel en snel van de laagste prijzen voor internet gaan genieten.

Van T-Mobile TV geniet je op elk moment en op elke plaats. Met de handige TV Anywhere App kijk je als je wilt TV op uw smartphone, tablet of computer.

Supersnel online met glasvezel internet van Budget of een andere provider? Met down- & uploadsnelheden van vijftig tot 1000 Mb/s is er daarnaast een abonnement voor jou.

Caiway levert betrouwbare internetverbindingen via ADSL. Met internet tot 1000 Mb/s heb je voldoende snelheid voor Netflix, YouTube, Spotify en tv in hoge kwaliteit.

Bij KPN profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Ziggo pakketten zoals jij ze wilt. Internet, interactieve televisie en met of zonder vast bellen. Vergelijk de pakketten zelf.

Steeds meer klanten kiezen voor Online.nl om de deskundige klantenservice. Omdat je internet via het betrouwbare netwerk van KPN krijgt. En omdat je het compleetste pakket krijgt, voor de goedkooste prijs.

100% Onafhankelijk. Vergelijk en bespaar op je internetabonnement. Bekijk de tarieven en specificaties van Freedom Glasvezel Internet 100Mb. Niet zeker van deze internet aanbieder?

Supersnel internet met het Flexpakket. Met het Flexpakket van DELTA krijg je alledaags al een snelheid van 100 of 150 Mbps, afhankelijk van je adres

Bekijk je favoriete programma’s naarmate het jou uitkomt. Komt er iets tussen? Kies dan voor pauzeren of opnemen. En kijk rustig verder als het jou uitkomt.

Met live, replay en gids biedt NLZIET je een complete tv-kijkervaring en heb je geen traditioneel tv-abonnement meer nodig.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Het is heel eenvoudig om de diverse soorten internet te vergelijken. Je kunt aan de linkerzijde je voorkeuren aangeven, zodat wij bij ons rekening mee kunnen houden als wij voor jou internet vergelijken. Je kunt mogelijkerwijs wel aangeven of je internet via de kabel, ADSL of glasvezel wilt, maar je kunt ook ook aangeven welke snelheid van het internet je moet hebben of bijvoorbeeld of je een abonnement van een of twee jaar wilt afsluiten. Door je voorkeuren kenbaar te maken is het eenvoudiger om gericht internet te vergelijken op basis van jouw behoeften.

Wij staan zowel voor nederlandse gezinnen als voor ondernemers klaar met onze vergelijkingsservice. diegene kan bij ons heel helemaal niet moeilijk internet bekijken en vergelijken van verschillende contracten om snel te ontdekken welke provider de beste deal in de contract heeft. nederlanders kunnen op onze website goedkoop internet vergelijken, internet en bellen, internet en televisie of alles in een pakketten met internet, bellen en televisie. Ondernemers hebben hier de te kiezen om zakelijk internet te vergelijken. Zo vinden wij dag en nacht voor mensen de beste en best passende internet opties, ongeacht de voorkeuren.