Vergelijk nu alle Glasvezel-pakketten op jouw adres:

Bekijk door middel van onze postcodecheck direct de beschikbaarheid van bellen en internet op uw adres.

Goedkoop glasvezel internet vergelijken

Het is heel doorsnee om de uiteenlopende soorten internet te vergelijken. Je kunt aan de linkerzijde je voorkeuren aangeven, zodat wij bij ons rekening mee kunnen houden als wij voor jou het internet vergelijken. Je kunt mogelijkerwijs wel aangeven of je internet via de kabel, ADSL of glasvezel wilt, maar je kunt ook ook aangeven welke internetsnelheid je wilt hebben of onder meer of je een contract van een of 2 jaar wilt afsluiten. Door je voorkeuren kenbaar te maken is het duidelijker om gericht internet te vergelijken op basis van die van jou behoeften.

Wij staan zowel voor nederlandse gezinnen als voor ondernemers klaar met onze vergelijkingsservice. mensen kan bij ons heel heel simpel internet bekijken en vergelijken van allerlei aanbieders om op tijd te ontdekken welke provider de best passende deal in de aanbod heeft. particulieren kunnen hier goedkoop internet vergelijken, internet en bellen, internet en televisie of alles in een pakketten met internet, bellen en televisie. Ondernemers hebben bij ons de een keuzemogelijkheid te maken om zakelijk internet te vergelijken. Zo vinden wij 24/7 voor personen de voordeligste en best passende internet opties, ongeacht de voorkeuren.

Wat is glasvezel internet?

Glasvezel internet of Fiber to the Home (FttH) is een vorm van breedband internet waarbij tot aan de woning gebruik gemaakt wordt van supersnelle glasvezelkabels.

Met glasvezel internet heeft u een eigen internet lijn in huis.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Glasvezel Internet, TV en Bellen-providers vergelijken

Ga te allen tijde eerst uit van de snelheid die je wenst, om hierop niet in te leveren als het gevolg van een vergelijking op basis van de prijs. Selecteer alleen de aanbieders en glasvezel internet abonnementen die je qua snelheid voldoende aan weten te spreken. Je kan dan kijken naar de tarieven die men in rekening zal brengen. Op deze manier weet je zeker dat je voor een scherpe aanbieding kan kiezen, terwijl je ook kunt rekenen op voldoende snelheid. Vergelijk de aanbieders op basis van alleen het glasvezelabonnement, maar tevens op basis van een alles-in-1 pakket dat je er af kunt nemen.

Alles in 1 van T-Mobile Thuis biedt je ontzettend veel vrijheid bij het combineren van uw eigen pakket. Combineer razendsnel internet met TV en Vast Bellen van T-Mobile.

Budget streeft altijd naar de voordeligste prijzen voor jou! hier vergelijkt Budget TV, Internet & Bellen. Bekijk onze website voor alle te verkrijgen prijzen en doe een postcodecheck!

Relaxed internetten. In huis wil je internet dat betaalbaar en betrouwbaar is. Bij Caiway vind je exact de kosten en snelheid die bij je past.

Internet tot wel 1000 Mb/s? Meer dan 70 TV zenders? Films huren op je eigen TV? Of bellen tegen een scherp tarief? Kies voor internet, bellen & tv van KPN.

Ziggo verbetert continu het netwerk met geplande werkzaamheden. Lees meer over het onderhoud en hoe je op de hoogte blijft.

Bij ons profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Weet je niet welk Alles in 1 pakket je moet kiezen? Kies je ideale abonnement met bellen en internet door de pakketten van providers onderling te vergelijken.

DELTA komt opnieuw als beste aanbieder van Nederland voor internet, bellen en tv via de kabel uit de test bij de Consumentenbond.

Je ontvangt een zonder kosten WiFi-modem bij de bestelling. Dat is een router en modem in één. Zo maak je simpel verbinding met het internet, bedraad of draadloos.

Met NLZIET kijk je tv waar en naarmate het jou uitkomt. Kijk series, films en documentaires op het moment dat jij wilt.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3 Glasvezelabonnementen

Op Onze website vindt u internet abonnementen van alle grote providers om te vergelijken. Zo bieden wij internet pakketten aan van de providers Caiway, KPN, NLE, Online, T-Mobile, Telfort, XS4ALL en Ziggo. combineren bieden deze internet internetaanbieders 236 abonnementen aan over ADSL, VDSL, kabel en glasvezel.

Indien u na het bekijken en vergelijken van de internet pakketten een keus heeft bedacht en de bestelling van het internet keuze heeft afgerond, verwerkt onze klantenservice jouw internet aanvraag onmiddellijk bij de betreffende internet aanbieder. Na het afronden van internet abonnement heeft u 2 weken waarin u gratis de aanvraag voor het internet abonnement kunt annuleren. Bij enkele internetaanbieders is het mogelijk om deze bedenktijd te schrappen met versnelde levering. hierdoor wordt internet abonnement sneller dan normaal geleverd. U kunt deze te kiezen berekenen in de handige filters bovenaan het internet vergelijk overzicht.