Adsl: Bellen Internet

Adsl: Bellen Internet

De allerhande abonnementen hebben meerdere keren pakketten beschikbaar en zorgen er op die manier voor dat je één abonnement af kunt sluiten waarmee je gebruik kunt maken van 3 allerlei diensten. De verbinding verloopt via de kabel, glasvezel of ADSL-lijn.

Wat zijn de plussen en minnen van een 3-in-1 abonnement? Heb je vragen over een televisiezender of downloadsnelheid, dan verloopt de communicatie via één provider. Afsluiten of opzegging is daarom ook een stuk eenvoudiger. Je ontvangt een factuur toegestuurd, wat de boekhouding een stuk overzichtelijker maakt. Een vervelend iets is dat bij storing alle contracten uit de lucht zijn.

Wat is alles in 1 via ADSL?

Van alles in één is sprake wanneer je internet met interactieve televisie en vast bellen in één abonnement afsluit. Het combineren van deze contracten wordt daarnaast wel 3-in-1 of met een mobiel contract 4-in-1 genoemd, echter is alles in één voor mensen de meest broer en standaard bewoording. Klanten kunnen in verbinding met een mobiel- of energiecontract zelfs in aanmerking komen voor een combivoordeel. Met combivoordeel breng je alles onder één dak onder en krijg je dubbel voordeel of korting. Je ontvangt alles op een maandelijkse factuur en je hoeft in conflict van vragen of problemen slechts met één klantenservice contact op te nemen.

|Op welk moment je in plaats van een alles in 1 kiest voor twee diensten in één pakket ben je in de regel stukken goedkoper uit dan beide diensten los van elkaar te abonneren. Naast snel en stabiel internet kun je bovendien met een combinatie genieten van digitale televisie. Beide diensten kun je bij de meeste aanbieders in een abonnement aan gaan. De internetpakketten die worden gedekt in combinatie met televisie variëren in snelheid. De meeste consumenten willen eenvoudig en goedkoop internetten. Het is daarom interessant hier goed na te kijken voorafgaand je een internet en TV pakket gaat vinden.

Bij het aanschaffen van een mobiel bellen en internet contract zijn de prijs voor een groot deel afhankelijk van je wensen. Hoeveel minuten bel je per maand? Wat is de downloadsnelheid waarmee je graag wilt surfen en wil je een abonnement dat per maand opzegbaar is? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen die bepalen welk contract je het beste kan afsluiten. Wil je enkel televisie in je pakket zonder bellen, bestel dan internet en tv. Met een alles in 1 krijg je alle abonnementen in je pakket.

Is ADSL op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: